Valikko
Valikko

IDO

IDO: Laadukkaat WC-istuimet, -kannet ja pesualtaat kylpyhuoneeseesi

IDO on pitkään ollut tunnettu laadukkaista kylpyhuonetuotteistaan, jotka yhdistävät käytännöllisyyden ja tyylikkään muotoilun. Tutustu IDOn kattavaan tuotevalikoimaan heidän kotisivuillaan.

WC-istuimet: käytännöllisyyttä ja kestävyyttä

IDO tarjoaa laajan valikoiman WC-istuimia, jotka on suunniteltu kestämään arjen käyttöä vuosikymmenien ajan. Olipa kyseessä sitten seinään asennettava malli tai perinteisempi lattiamalli, IDO:n WC-istuimet yhdistävät modernin muotoilun ja erinomaiset käyttöominaisuudet. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin täällä.

WC-istuimet myydään ilman WC-istuinkansia ja niiden valikoiman löydät täältä. WC-istuinkannet koko valikoima.

Pesualtaat: tyyliä ja toimivuutta

IDO:n pesualtaat tarjoavat monipuolisia ratkaisuja jokaiseen kylpyhuoneeseen. Olipa kyseessä sitten romanttisen pyöristetty tai minimalistisen neliömäinen malli, IDOn pesualtaat ovat suunniteltu täyttämään korkeat esteettiset ja käytännölliset vaatimukset. Jokainen pesuallas on pinnoitettu IDO Smart -erityislasituksella, mikä tekee niistä helppohoitoisia ja pitkäikäisiä. Tutustu eri mallistoihin täällä.

LVINETTI – LVI-alan ammattilaisten ja kuluttajien ykkösvalinta

LVINETTI verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman IDOn tuotteita, jotka täyttävät niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin vaatimukset. Verkkokauppamme houkutteleva hintataso ja laadukas palvelu tekevät siitä loistavan valinnan kaikille LVI-tarvikkeiden ostajille.

Tutustu koko laajaan kylpyhuone ja WC -tuotevalikoimaamme.

IDOn tuotteet: kestävät valinnat kylpyhuoneeseesi

IDOn  ymmärrys on,  että kylpyhuone on kodin yksi tärkeimmistä tiloista, ja siksi heidän tuotteensa suunnitellaan kestämään aikaa ja käyttöä. Jokainen tuote, WC-istuimesta pesualtaaseen, on suunniteltu huolella ja ammattitaidolla, tarjoten käyttäjilleen parhaan mahdollisen kokemuksen.

LVI-Netti verkkokauppa on toiminut vuodesta 2011, ja sen asiakasarvostelujen keskiarvo yli 4,5 tähteä kertoo sitoutumisestamme tarjota ensiluokkaista palvelua ja tuotteita asiakkaillemme. Meidän kauttamme saat helposti ja nopeasti hankittua kaikki tarvittavat IDO:n tuotteet kylpyhuoneen kunnostukseen tai uudistukseen. Käy tutustumassa tuotteisiimme ja palveluihimme osoitteessa www.lvinetti.fi ja koe itse, miksi olemme LVI-alan ammattilaisten ja kuluttajien ensisijainen valinta.

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua