Valikko
Valikko
Ale!

Suihkuseinä Opal 60×185 4mm Kirkas lasi

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

Alkuperäinen hinta oli: 364.37 €.Nykyinen hinta on: 268.90 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): CBV492 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Suihkuseinä Opal 60×185 4mm Kirkas lasi

Suihkuseinä Opal 60×185 4mm Kirkas lasi

Opal-suihkuseinä on valmistettu karkaistusta, 4 mm paksusta kirkkaasta turvalasista. Teleskooppinen kromattu kiinnitystanko on säädettävissä 185 – 280 cm.

Opal suihkunurkka

Opal suhkunurkissa on kaksi karkaistua 5 mm turvalasista valmistettua puolipyöreää lasiovea jotka avautuvat sisään- ja ulospäin. Lasiovien värivaihtoehtoina on kirkas lasi ja savulasi, profiili on kiiltävä kromi. Ovet kiinnittyvät toisiinsa tiiviisti magneettilistoilla. Ovien alareunojen tiivisteet rajoittavat roiskeveden pääsyä muualle kylpyhuoneeseen. Ovien saranoissa on nostomekanismi joka nostaa ovea ylöspäin kun sitä käännetään. Ovissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut eleettömän tyylikkäät kromatut vetimet

Opal suihkuseinä

Opal suihkuseinä on valmistettu karkaistusta suorasta 5 mm turvalasista. Leveydet 70, 80 ja 90 cm, korkeus 195 cm. Värivaihtoehtoina on kirkas lasi ja savulasi, profiili on kiiltävä kromi. Suihkuseinissä on nostomekanismi, joka nostaa seinää ylöspäin kun sitä käännetään. Suihkuseinät voidaan kääntää käytön jälkeen seinän suuntaiseksi, joka antaa lisätilaa kylpyhuoneeseen. Suihkuseinien alareunojen tiivisteet rajoittavat roiskeveden pääsyä muualle kylpyhuoneeseen. Kahta suoraa suihkuseinää käyttämällä saadaan esim. ammeen tilalle asennettua 70 x 90 tai 90 x 70 suihkunurkka. Suihkuseinissä on magneettilistat joten ne kiinnittyvät toisiinsa tiiviisti. Suihkuseinissä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut eleettömän tyylikkäät kromatut vetimet.

Ohjeet ja esitteet

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua