Valikko
Valikko
Ale!

Lämpöjohtoputki MX-Radiflex Single 32/110 PN6

21.90 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 3011606 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

TUOTEKUVAUS:
MX-Radilfex single 32/110 mm rakennusten välisiin putkituksiin. MX-Radiflex on eristetty putki, joita käytetään rakennusten ulkopuolisiin lämmitysveden putkituksiin. Eristettyjä putkia on saatavana sekä yksi- (single) että kaksivirtausputkielementteinä (twin). Lämpöeristetty, ristiinsilloitettu PEX-A virtausputkella on erinomaiset lämpötekniset ominaisuudet. Eristetyt putkistot kestävät hyvin kemikaaleja ja ovat korroosiovapaita.
 
Käyttökohteita ovat muun muassa kerros- ja rivitaloalueiden, omakotitalojen ja maatilojen lämmitysputkistot. Soveltuu myös hyvin teollisuuskohteisiin kemikaalien sietokyvyn ansiosta.
 
MX-Radiflex katkaistaan haluttuun mittaan ilman katkaisumaksua.
 
Eristeenä toimiva ristiinsilloitettu umpisoluinen PEX-solumuovi takaa putkille hyvät lämmöneristysarvot (0,037 W/mK) ja joustavan sekä kestävän rakenteen. PEX-solumuovi palautuu nopeasti muodonmuutoksista ja umpinainen solurakenne estää veden imeytymisen.

Taipuisan rakenteen ansiosta putkien asennus ja käsittely helppoa
Kestävät materiaalit
Laajat käyttömahdollisuudet
Myydään juuri sopivan mittaisina
Paineluokka PN 6 (0,6 Mpa)

 
Lisätarvikkeet:Liittimet, päätykutisteet, haaroituskaivot
 
Meltexin taipuisia, eristettyjä putkistojärjestelmiä on valmistettu ja myyty vuodesta 1995 alkaen yli 1,7 miljoonaa metriä Suomeen ja muihin pohjoismaihin.
Meltex Oy on vuonna 1993 perustettu, kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva rakennustarvikkeiden valmistukseen ja maahantuontiin erikoistunut yritys. Meltex valmistaa vankalla ammattitaidolla salaoja- ja sadevesijärjestelmät talon perustuksiin, rumpuputkia ja kaivoja infrarakentamiseen sekä paine- ja viemäriputkia LVI-urakointiin. Putki- ja kaivotehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Sipoossa ja Kuhmoisissa.
 
TEKNISET TIEDOT:
-Lämpöputken halkaisija (du): 32 mm
-Lämpöputken seinämä vahvuus (s): 2,9 mm
-Putken kokonaishalkaisija (D): 110 mm
-Paineluokka: PN 6 (0,6 Mpa)
-Lämmönkesto: 90°C
-Materiaalit: Happidiffuusiosuojattu ristiinsilloitettu punainen PEX-putki, ristiinseulottu pex-solumuovieriste, taipuisa PE suojaputki
-Paino: n. 1,0 kg/m
-Taivutussäde: 400 mm
-Maximi kelapituus: 200 m
-U-arvo: 0,226 W/m K

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Mitä asiakkaamme sanovat
470 arvostelua