Valikko
Valikko
Ale!

Paineputki PE80 40×3,7/200m SDR11 siniraita

(1 tuotearvio)

670.00 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 1819018 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle: ,

Kuvaus

Siniraita paineputki SDR 11

Siniraita paineputkia käytetään vesijohtoina kylmän veden johtamiseen, paineviemäreinä, viettoviemäreinä sekä vanhojen putkien saneerauksessa sujuttamalla.

Käyttökohteita siniraitaputkelle löytyy pientalorakentamisessa kiinteistöjen syöttovesiputkena, vesiosuuskunnissa ja kunnallistekniikassa puhdas- ja jätevesiputkina sekä maataloudessa.

Siniraitaputkien  materiaalina käytettävä polyeteeni (PE) kestää hyvin kulutusta, eikä se ole arka iskuillekaan ja on korroosion kestävä.  Materiaalinsa ominaisuuksien ansiosta putkistot ovat hitsattavia, myrkyttömiä sekä rakenteeltaan kevyitä ja joustavia. PE-putkista valmistettu järjestelmä on pitkäikäinen, kustannustehokas ja huoltovapaa.

Siniraitaputket valmistetaan Suomen standardien mukaisesti ja niillä on Pohjoismainen Nordic Polymark -merkintä. Paineluokka on yleisimmin PN10.

Tilauksesta voimme toimittaa myös isompia keloja sekä suur- ja autokeloja kohteisiin. Paineputkea löytyy myös salkotavarana isoimissa kokoluokissa 110-630 mm .Kysy näistä lisää asiakaspalvelustamme. Koot aina 630mm asti.

 

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TEKNISET TIEDOT:

Siniraita paineputket valmistetaan EN 12201 -standardin mukaisesti ja putket ovat INSTA-CERT -merkittyjä. Paineputkien valmistuksessa käytettävistä raaka-aineista ei liukene veteen maku- tai muita haitta-aineita.

  • Standardi: EN 12201
  • Materiaali: polyeteeni PE80
  • Paineluokka: PE80 SDR11 = PN12,5
  • Materiaalit: PE80
  • Liitokset: PE-liittimin, puskuhitsaamalla tai sähköhitsaamalla

Usein kysyttyä siniraita -putkesta:

Mitä tarkoittaa putken merkintä SDR11?
– Paineputkien SDR-luku (Standard Diameter Ratio) on putken nimellishlakaisijan ja nimellisen seinämäpaksuuden välinen suhde. Jos esimerkiksi 40 mm putken seinämävahvuus on 3,7 mm, laskemalla 40/3,7 ~ 11 saadaan seinämäsarjaksi SDR11.

Mikä on Nordic Polymark?
– 
Nordic Poly Mark (NPM) on muoviputkituotteiden yhteispohjoismainen laatumerkki, joka takaa tuotteen soveltuvuuden Suomen olosuhteisiin. Merkinnän saavat tuotteet, jotka täyttävät INSTA-CERT -sertifiointimenettelyn vaatimukset.

1 arvio tuotteelle Paineputki PE80 40×3,7/200m SDR11 siniraita

1-1 1:n arvostelusta
  1. Meltex putkea hyvään hintaan,nopea postin toimitus 3 arkipäivää ja perillä.Pakattu trukkilavalle ei moitittavaa

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Peruuta

Mitä asiakkaamme sanovat
459 arvostelua