Valikko
Valikko
Ale!

Älykäs lämminvesivaraaja Haato HK SC 300 rst 300 l

1,299.00 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 5253028 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: ,

Kuvaus

Älykäs lämminvesivaraaja Haato HK SC 300 rst 300 l – Tuttua Haato laatua!

Älykäs lämminvesivaraaja Haato HK SC 300 rst 300 l

Haato HK SC 300 on tulevaisuuden perhekäyttöön soveltuva älykäs lämminvesivaraaja. Ohjaus seuraa perheen lämpimän veden kulutusta ja op­pii milloin kuumaa vettä tarvitaan runsaasti. Vettä tarpeen mukaan lämmitettäessä vältytään turhilta lämpöhäviöiltä. Sähkölasku piene­nee ja sähköntuoton ympäristövaikutukset vähenevät.

Varaajan älykäs ohjaus oppii lämpimän veden kulutustottumukset yhden viikon aikana ja sovittaa käyttöveden lämpötilan vastaamaan käyttäjien tarpeita. Vettä ei tarvitse lämmittää liian aikaisin, jolloin lämpöhäviöt pienenevät ja sähköä pystyy säästämään jopa 640 kWh vuodessa. Älykkäät toiminnot saa helposti valittua varaajan helppokäyttöisestä ohjauspaneelista. Smart-asetuksilla varaaja täyttää uusimmat energiatehokkuusvaatimukset.

Tyylikäs moduulimittainen älyvesivaraaja sopii vaativaankin apukeittiön sisustukseen. Huomioi, että asennustilan on oltava lämmitetty ja siinä on oltava lattiakaivo. Varaajan saa asentaa vain pystyasentoon. Älyvaraaja on suunniteltu suomalaisten vaatimusten mukaisesti 10 bar paineelle, ja sen säiliö on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka sopii parhaiten yleisimpään suomalaisen veden laatuun. Lämminvesivaraajan jalka on reilun kokoinen ja mahdollistaa näin piilotetun putkiasennuksen. Mukana toimitetaan venttiiliryhmä asennukseen.

Esitteitä ja ohjeita:

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Mitä asiakkaamme sanovat
459 arvostelua