Valikko
Valikko
Ale!

Lämminvesivaraaja Haato Modul HK-150 rst 145 l

Alkuperäinen hinta oli: 1,429.00 €.Nykyinen hinta on: 1,050.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 5253065 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Lämminvesivaraaja Haato Modul HK-150 rst 145 l – Tuttua Haato laatua!

Lämminvesivaraaja Haato Modul HK-150 rst 145 l

Korkealaatuinen Haato HK 150 on omakoti- ja rivitaloihin sopiva lämminvesivaraaja ja se riittää suurenkin perheen tarpeisiin. Termostaattia voi säätää laitteen ulkopuolelta ja sen maksimisäätö on 80 °C.

Haato-lämminvesivaraajassa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu, erikoissuojattu säiliö, joka kestää vedenlaadusta riippumatta. Vesisäiliö on eristetty tehokkaasti lämpöä eristävällä freonittomalla ja muotoon valetulla eristeellä. Ulkovaippa on valmistettu jauhemaalatusta teräspellistä ja taustalevy on galvanoitua teräspeltiä. Säiliön rakennepaine on 10 baaria (1,0 MPa). Laipallisen sähkövastuksen liitäntäaukko on Ø 80 mm. Vastus on helposti irrotettavissa säiliön sisäpuolista tarkastusta varten. Lämminvesivaraajassa on valmiiksi tehtaalla asennettu venttiiliryhmä, johon kuuluvat sekoitusventtiili, takaiskuventtiili, varoventtiili, sulkuventtiili ja tyhjennysventtiili.

Lämminvesivaraajan jalusta on reilun kokoinen ja mahdollistaa näin piilotetun putkiasennuksen. Putket voidaan vetää suoraan lattiasta tai katosta (taustalevyn uria pitkin). Sivulevyjen alaosa voidaan irrottaa putkiasennuksia varten. Lämminvesivaraaja liitetään 400 V ~ 3-vaiheverkkoon, jolloin teho on 3 kW. Liitäntä voidaan tehdä myös 230 V~ 1-vaiheverkkoon, mutta varaajan enimmäisteho on tällöin 2 kW.

Esitteitä ja ohjeita:

Haato tuote-esite .pdf

Asennus- ja käyttöohjeet HK 150,200,300 .pdf

Valmistajan sivuille tästä

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua