Valikko
Valikko
Ale!

Lämminvesivaraaja Haato HK-55 rst 55 l

Alkuperäinen hinta oli: 1,069.00 €.Nykyinen hinta on: 799.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 5253020 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Lämminvesivaraaja Haato HK-55 rst 55 l – Tuttua Haato laatua!

Lämminvesivaraaja Haato HK-55 rst 55 l

Vesivaraaja Haato HK 55 sopii vapaa-ajan asuntoihin ja pientalouksiin ja kattaa ison osan pientalouden käyttövesitarpeesta.

Laadukkaassa Haato-lämminvesivaraajassa on ruostumaton erikoissuojattu säiliö, joka kestää vedenlaadusta riippumatta. Säiliö on ruostumatonta terästä ja ulkovaippa on jauhemaalattua teräslevyä, päädyt ovat iskunkestävää muovia. Vesisäiliö on eristetty tehokkaasti lämpöä eristävällä freonittomalla ja muotoon valetulla eristeellä. Säiliön rakennepaine on 10 baaria (1,0 MPa). Laipallisen sähkövastuksen liitäntäaukko on Ø 80 mm. Vastus on helposti irrotettavissa säiliön sisäpuolista tarkastusta varten. Varaaja on varustettu täydellisellä venttiiliryhmällä, johon kuuluvat sekoitus-, sulku-, takaisku-, varo- ja tyhjennysventtiili.

Lämminvesivaraaja asennetaan joko riippumaan pystyasentoon siten, että putkiliitännät tulevat alaspäin tai vaaka-asentoon takaseinä alaspäin. Pystyasennossa käytetään toimitukseen sisältyvää seinäkannaketta, joka kiinnitetään ensin paikoilleen. Tämän jälkeen varaaja nostetaan kannakkeelle. Lämminvesivaraaja on varustettu sähköjohdolla ja pistokkeella, joka liitetään maadoitettuun 1-vaiheverkkoon. Liitäntä on sijoitettava helppopääsyiseen paikkaan.

Esitteitä ja ohjeita:

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua