Valikko
Valikko
Ale!

MX-sako 3/2000 IN-DRÄN -Imeytyspaketti

Original price was: 4,990.00 €.Current price is: 4,199.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 3622183 Osastot: , Tuotemerkki:

Kuvaus

MX-sako 3/2000 IN-DRÄN -Imeytyspaketti

Imeytyspaketti 1-6 hengen kotitalouden kaikkien jätevesien käsittelyyn.

MX-Sako 3/2000 IN-DRÄN imeytyspaketilla kotitalouden kaikki jätevedet eli pesu-, pyykki- , tiski- ja wc-vedet käsitellään tehokkaasti. Imeytyspaketti sisältää kolmiosastoisen 2000 litran saostussäiliön kokoomakaivon tarvikkeineen sekä In-Drän moduulit ja tarvittavat putket suodatuskentän rakentamiseen. Erikoisrakenteinen saostussäiliö hidastaa jäteveden virtaamaa ja parantaa siten säiliön erottelukykyä.

In-Drän on oiva ratkaisu vaativiin kohteisiin, kun tilaa on rajallisesti tai maasto on vaikeaa. Moduulin ainutlaatuisen rakenteen ansiosta maapuhdistamon vaatima pinta-ala on ainoastaan kolmannes tavanomaiseen imeytys- tai suodatusratkaisuun verrattuna. In-Drän moduulien toiminta perustuu kennomaiseen suodatinkangas- ja muovitukilevyrakenteeseen, joka tarjoaa huomattavasti suuremman pinta-alan sepeliin verrattuna luoden hyvät olosuhteet bakteeri- ja pieneliötoiminnalle.

Toimintaperiaate:

IN-DRÄN toimii luonnon oman periaatteen mukaisesti ja sitä voidaan käyttää niin imeytys- kuin suodatuskentissä. Hyvä hapensaanti yhdistettynä suureen biokerrokseen varmistaa toiminnan ja tekee puhdistusprosessista tehokkaamman. IN-DRÄN moduulissa taiteltu geotekstiili toimii kasvualustana biokerrokselle. Taiteltujen geotekstiili laskosten välissä on tukirakenne, joka pitää kankaan pinnat sopivalla etäisyydellä toisistaan. Jätevesi valuu osastoihin, jotka ovat auki ylöspäin, kulkeutuu biokerroksen läpi ja siitä edelleen maaperään. Biokerrosta ylläpitää toisista osastoista tuleva ilma.

IN-DRÄN moduulin rakenne antaa suuren pinta-alan biokerrokselle, samalla kun happea on aina saatavilla. Ainutlaatuisen rakenteensa vuoksi imeytys IN-DRÄN moduulilla vaatii ainoastaan kolmanneksen tavallisen (perinteisen) imeytyskentän vaatimasta alasta.

Asennusohje:

Asennusohjeen voi ladata oheisesta linkistä. –> Asennusohje .pdf

Tekninen kuva

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

MX-Mökkisako 2/1000 IN-DRÄN -Imeytyspaketti sisältää:

  • saostussäiliön 3-osainen  (1000 L, 500 + 500 L)
  • kulmayhteen
  • suodatinkankaan
  • imetysputket 110 mm 2x 4,8m
  • IN-DRÄN moduulit 1,2 x 0,6 x 0,2 m 8kpl
  • tuuletusputken 110 mm
  • umpikannen 400 mm
  • ilmastushatun.

Lisäksi tarvitset 110mm viemäriputken kiinteistöstä kaivolle.

Tämä on kotimainen laatutuote kymmenen vuoden takuulla.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
813 arvostelua