Valikko
Valikko
Ale!

MX-Mökkisako 2/1000 IN-DRÄN -Imeytyspaketti

Alkuperäinen hinta oli: 3,359.00 €.Nykyinen hinta on: 2,980.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 3622169 Osastot: , Tuotemerkki:

Kuvaus

MX-Mökkisako 2/1000 IN-DRÄN -Imeytyspaketti

MX-Mökkisako 2/1000 IN-DRÄN -Imeytyspaketti hyvin varustellun, painevesijohdollisen vapaa-ajan asunnon pesu- ja tiskivesien imeytykseen.

MX-Mökkisako 2/1000 imeytyspaketin kaksiosastoinen 1000 L saostussäiliö erottelee keittiövesien rasvan ennen imeytyskenttää.

In-Drän on oiva ratkaisu vaativiin kohteisiin, kun tilaa on rajallisesti tai maasto on vaikeaa. Moduulin ainutlaatuisen rakenteen ansiosta maapuhdistamon vaatima pinta-ala on ainoastaan kolmannes tavanomaiseen imeytys- tai suodatusratkaisuun verrattuna. In-Drän moduulien toiminta perustuu kennomaiseen suodatinkangas- ja muovitukilevyrakenteeseen, joka tarjoaa huomattavasti suuremman pinta-alan sepeliin verrattuna luoden hyvät olosuhteet bakteeri- ja pieneliötoiminnalle.

Toimintaperiaate:

IN-DRÄN toimii luonnon oman periaatteen mukaisesti ja sitä voidaan käyttää niin imeytys- kuin suodatuskentissä. Hyvä hapensaanti yhdistettynä suureen biokerrokseen varmistaa toiminnan ja tekee puhdistusprosessista tehokkaamman. IN-DRÄN moduulissa taiteltu geotekstiili toimii kasvualustana biokerrokselle. Taiteltujen geotekstiili laskosten välissä on tukirakenne, joka pitää kankaan pinnat sopivalla etäisyydellä toisistaan. Jätevesi valuu osastoihin, jotka ovat auki ylöspäin, kulkeutuu biokerroksen läpi ja siitä edelleen maaperään. Biokerrosta ylläpitää toisista osastoista tuleva ilma.

IN-DRÄN moduulin rakenne antaa suuren pinta-alan biokerrokselle, samalla kun happea on aina saatavilla. Ainutlaatuisen rakenteensa vuoksi imeytys IN-DRÄN moduulilla vaatii ainoastaan kolmanneksen tavallisen (perinteisen) imeytyskentän vaatimasta alasta.

Asennusohje:

Asennusohjeen voi ladata oheisesta linkistä. –> Asennusohje .pdf

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

MX-Mökkisako 2/1000 IN-DRÄN -Imeytyspaketti sisältää:

  • saostussäiliön (1000 L, 500 + 500 L),
  • kulmayhteen,
  • suodatinkankaan,
  • imetysputket 110 mm 15 m,
  • IN-DRÄN moduulit 1,2 x 0,6 x 0,2 m 5kpl,
  • tuuletusputken 110 mm,
  • umpikannen 400 mm ja
  • ilmastushatun.

Lisäksi tarvitset 110mm viemäriputken kiinteistöstä kaivolle.

Tämä on kotimainen laatutuote kymmenen vuoden takuulla.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua