Valikko
Valikko
Ale!

MX-sako 2/1500 -imeytyspaketti

1,919.00 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 3622012 Osastot: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

MX-sako 2/1500 -imeytyspaketti

MX-Sako 2/1500 -imeytyspaketti omakotitalon harmaille jätevesille joka sopii esim. erillisviemäröidyn tai kuivakäymälällä varustetun, 1-6 hengen kotitalouden harmaiden jätevesien eli pesu-, pyykki- ja tiskivesien käsittelyyn

Kaksiosastoinen saostussäiliö hidastaa jäteveden virtaamaa ja erottelee tiskivesien mukana tulevan rasvan. 1500 litran saostustilavuus tarjoaa riittävästi käsittelykapasiteettia tiski- ja pesukonein varustettuihin omakotitaloihin.  Takimmaisessa saostuspallossa on kaksi lähtöyhdettä joten erillistä jakokaivoa ei tarvita. Molemmat säiliöt tyhjennetään samasta tyhjennysputkesta joten huolto on helppoa, vaivatonta ja edullisempaa kuin kahdella huoltoluukulla varaustetut kaivot.

Kapasiteetti 700-1000 ltr/vrk maaperän imeytymiskyvystä riippuen.

MX-Sako 2/1500 -paketti sisältää kaksiosastoisen 1500 litran saostussäiliön sekä putket ja tarvikkeet 30m2 imeytyskentän rakentamiseen. Tarvittaessa imeytyspaketti voidaan laajentaa maasuodattamoksi varustamalla se MX-kokoomaputkistopaketilla (Tuote 160415). Tällöin imeytysputkien ja suodatuskerroksen alle asennetaan keruuputkisto ja linjan päähän kokoomakaivo, josta suodattunut vesi ohjataan sopivaan purkupaikkaan.

Meltex Oy on vuonna 1993 perustettu, kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva rakennustarvikkeiden valmistukseen ja maahantuontiin erikoistunut yritys. Meltex valmistaa vankalla ammattitaidolla salaoja- ja sadevesijärjestelmät talon perustuksiin, rumpuputkia ja kaivoja infrarakentamiseen sekä paine- ja viemäriputkia LVI-urakointiin. Putki- ja kaivotehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Sipoossa ja Kuhmoisissa.

MX-tuotteiden valintaopas

 

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TEKNISET TIEDOT:

  • Saostussäiliö: 1500 l, kaksiosastoinen (750+750 l)
  • Kapasiteetti: 700-1000 l/vrk, maaperän imeytymiskyvystä riippuen
  • Materiaali: Polyeteeni
  • Tyhjennys tarvittaessa n.1 kertaa vuodessa käytöstä riippuen
  • Kotimainen laatutuote
  • Asennusohje .pdf
  • MX-jätevesijärjestelmät esite .pdf

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Mitä asiakkaamme sanovat
480 arvostelua