Valikko
Valikko
Ale!

Kuivakaivo Vieser One DN32/40 ilman valutukia

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

Alkuperäinen hinta oli: 39.00 €.Nykyinen hinta on: 24.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 3315942 Osastot: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Kuivakaivo Vieser One DN32/40 ilman valutukia

Vieser One Kuivakaivo DN32/40 on helppoasenteinen kuivakaivo. Uuden sukupolven Vieser One -lattiakaivot on mietitty loppuun saakka niin asentajan kuin asujan näkökulmasta. Uudet ominaisuudet tekevät asennuksesta ja käytöstä nopeaa, helppoa ja varmaa.

Vieser One -kuivakaivo kuuluu Vieser lattiakaivojärjestelmään. Kaivoon voi liittää Vieser-korokerenkaan, -vedeneristyslaipan tai kannen. Pakkaus sisältää kaivon, valusuojan, kiilarenkaan, tiivisteen sekä kiilarenkaan asennustyökalun.Asennuksessa Vieser kuivakaivon tärkein ominaisuus on sen säädettävät valutuet. Kaivoa voidaan tarvittaessa säätää vielä valun aikana. Kuivakaivossa ei ole vesilukkoa. Kuivakaivo on viemäröitävä vesilukolliseen kaivoon tai muuhun vesilukkoon. Käytetään esim. saunatilassa. Ei suihkun alle. Vieser-kuivakaivossa on alaslaskettu laippa, joten kaivo on helppo asentaa sekä betoni- että puulattiaan. Kuivakaivon lähtöputki on lähellä lattiapintaa, joten putkeen on helppo saada tarpeeksi juoksua. Valmistusmateriaalina on hyvin kuumaa vettä ja kemikaaleja kestävä polypropeeni.

Soveltuu tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Suomen rakentamismääräyskokoelman osan D1 mukaisesti.

Tuotetiedot:

Tuotemerkki: Vieser

Tuotenumero: LVI-3315942

Korkeus: 69 mm

Leveys: 205 mm

Halkaisija: 167 mm

Vieser tuotenumero: 52641Pakkaus sisältää:KaivonVesilukonValusuojanKiilarenkaanTiivisteen sekä kiilarenkaan asennustyökalunPakkauksen mitat ja paino:Pakkauksen leveys (mm): 390,00Pakkauksen korkeus (mm): 300,00Pakkauksen syvyys (mm): 590,00Rahtipaino (kg): 8,10

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua