Valikko
Valikko

Vieser

VIESER kotimaiset lattiakaivot LVINETTIstä

Suomalaisen lattiakaivon mestari

VIESER on Pohjoismaiden johtava lattiakaivojen valmistaja, on suomalaisen lattiakaivon mestari. Yli 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla se on rakentanut maineensa innovatiivisten ja laadukkaiden lattiakaivojen valmistajana. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1973 Kauhajoella, kun perustaja Erkki Jyllilä halusi ratkaista arjen ongelman: miten saada vesi varmasti ja turvallisesti ulos kylpyhuoneesta kustannustehokkaalla ja laadukkaalla tavalla. Tämä visio johti yrityksen syntymiseen, ja siitä lähtien yli seitsemän miljoonaa asennettua lattiakaivoa on todistanut yrityksen sitoutumisen laatuun ja innovaatioon.

Laatu, innovointi ja kestävyys

VIESER-lattiakaivot tunnetaan laadusta, innovoinnista ja kestävyydestä. Yrityksen juuret pohjanmaalaisessa ammattitaidossa näkyvät jokaisessa valmistetussa lattiakaivossa. Innovatiiviset suunnitteluratkaisut tekevät VIESER-lattiakaivoista nopeita ja helppoja asentaa, samalla tarjoten varman ja turvallisen vedenpoiston jokaiseen kotiin ja tilaan. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistusprosessi takaavat kestävän ja luotettavan suorituskyvyn vuosiksi eteenpäin.

VIESER-lattiakaivot LVINETTIstä – Yhdistelmä laatua ja edullisuutta

LVINETTI, vuodesta 2011 toiminut LVI-alan ammattilaisten ja kuluttajien ykkösvalinta, tarjoaa asiakkailleen parhaat LVI-tuotteet Suomen edullisimpaan hintaan. VIESER-lattiakaivot ovat osa LVINETTI:n laajaa valikoimaa, joka varmistaa asiakkaille parhaan vastineen rahoilleen. LVINETTI:n sitoutuminen ensiluokkaiseen palveluun ja tuotteisiin näkyy asiakasarvosteluissa, joissa keskiarvo yli 4,5 tähteä kertoo asiakkaiden tyytyväisyydestä.

LVINetti – Edullisin ja luotettavin valinta

Etsitkö laadukkaita ja edullisia LVI-tuotteita? LVINETTI:n verkkokauppa, LVI-Netti, on vastaus tarpeisiisi. LVI-Netin hintataso on Suomen edullisin, ja valikoimastamme löydät laadukkaat VIESER-lattiakaivot sekä monia muita LVI-tuotteita kuluttajille ja ammattilaisille. Tilaa nyt ja hyödy Suomen parhaista hinnoista sekä ensiluokkaisesta palvelusta!

Tutustu LVINETTI:n verkkokauppaan ja tee tilauksesi jo tänään!

Mitä asiakkaamme sanovat
813 arvostelua