Valikko
Valikko
Ale!

Perusvesikaivo PVK 400/315 valur. kansistolla

(9 tuotearviota)

 

 

440.00 

-
+
-
+

Kuvaus

Perusvesikaivo PVK 400/315  Valurauta kansisto

Perusvesikaivo PVK 400/315 . Rungon korkeus n. 1500mm, valurautaumpikansisto 40tn, sakkapesä 70ltr, 2 kpl 110mm tuloyhde, jossa toisessa pallopadostusventtiili (salaojille).Poistoyhde 110mm vesilukolla.

Perusvesikaivoja käytetään salaoja- ja sadevesien kokoojakaivona, niin kunnallistekniikan alueella, kuin sen ulkopuolellakin sijatsevissa kiinteistöissä. Koottaessa sade- ja salaojavesiä yhteen purkuputkeen, on varmistettava, ettei mahdollisessa häiriötilanteessa sadevesiä pääse salaojaputkeen kastelemaan perustuksen viereistä maaperää kuivatuksen sijaan. Perusvesikaivoissa on tätä tarkoitus varten pallopadotusventtiili. Veden pinnan noustessa kaivossa tukkeuman tai poikkeuksellisen runsaiden sateiden vuoksi, sulkee pallopadotusventtiili salaojaputken tuloyhteen ja varmistaa salaojan toiminnan ääriolosuhteissakin.

Monikäyttöinen perusvesikaivo

Perusvesikaivo PVK 400/315 toimii omakotitalon, kesämökin tai muun pientalon salaojavesien ja sadevesien viimeisenä kaivona, eli kokoojakaivona. Perusvesikaivoon ohjataan siis kaikki tontilla syntyvät vedet, mistä ne kulkeutuvat yleiseen hulevesi- eli sadevesiverkostoon. Jotta vedet eivät virtaisi takaisin kiinteistön salaoja- tai muuhun kuivanapitojärjestelmään, on perusvesikaivossa pallopadotusventtiili. Jos veden pinta nousee tässä perusvesikaivossa, esimerkiksi runsassateisen kesän vuoksi, padotusventtiili sulkeutuu ja varmistaa salaojajärjestelmän toiminnan ja kiinteistön perustusten kuivuuden.

Perusvesikaivo PVK 400/315 on varustettu 70 litran sakkapesällä, 40 tn valurautaumpikansistolla ja kahdella 110 mm tuloyhteellä. Lähtö- eli poistoyhde on myös 110 mm. Peruskaivon rungon korkeus on noin 1500 mm. Tämä laadukas perusvesikaivo sopii käytettäväksi sekä kunnallistekniikan piirissä että sen ulkopuolella sijaitsevissa kiinteistöissä.

TEKNISET TIEDOT:

 • Sakkapesäntilavuus: 70l
 • Runko-osa: h=1500mm
 • Teleskooppiosa: 315×750 mm
 • Ruuvikiinnitteinen teloskooppirengas
 • Tuloliittymä: 2 x 110 mm, toinen pallopadotusventtiilillä
 • Lähtöliittymä: 110mm
 • Kansisto 40tn
Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

9 arviota tuotteelle Perusvesikaivo PVK 400/315 valur. kansistolla

1-5 9:n arvosteluista
 1. Tuote on sellainen kuin luvattiin ja sopivan hintainen. Nopea toimitus, seuraavana päivänä oli jo tuote pihassa. Suosittelen.

 2. Hyvä kaivo hule/salaojavesi remppaan. Nopea toimitus, 24 tuntia tilauksesta, tilaus pihassa. Hinta kohdilla.

 3. Hyvä kaivo hule/salaojavesi remppaan. Nopea toimitus, 24 tuntia tilauksesta, tilaus pihassa. Hinta kohdilla.

 4. Perusvesikaivo oli juuri sellainen mikä pitikin olla, kahdella tuloyhteellä. Hinta oli passeli ja toimitus todella nopea, tilasin kesken salaoja- ja sadevesiremontin, ja kerkesi hyvin mukaan. Kuski soitti tullessaan ja tuote oli jätetty sopivaan kohtaan tontille. Helppo oli asentaa paikoilleen ja hyvin tuntuu toimivan! Poisto on kivipesän kautta tontin rajalle, ojan lähelle. Suoraan ojaan ei saatu kun matala tontti.

 5. Perusvesikaivo oli juuri sellainen mikä pitikin olla, kahdella tuloyhteellä. Hinta oli passeli ja toimitus todella nopea, tilasin kesken salaoja- ja sadevesiremontin, ja kerkesi hyvin mukaan. Kuski soitti tullessaan ja tuote oli jätetty sopivaan kohtaan tontille. Helppo oli asentaa paikoilleen ja hyvin tuntuu toimivan! Poisto on kivipesän kautta tontin rajalle, ojan lähelle. Suoraan ojaan ei saatu kun matala tontti.

Lisää arvostelu
Perusvesikaivo PVK 400/315 valur. kansistolla Perusvesikaivo PVK 400/315 valur. kansistolla
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
Mitä asiakkaamme sanovat
576 arvostelua