Valikko
Valikko
Ale!

Salaojaputki taipuisa 110mm SN8 50m rulla

213.90 

Tuotetunnus (SKU): 2513260 Osastot:

Kuvaus

Salaojaputki taipuisa 110mm SN8 50m rulla

Salaojaputki taipuisa 110mm SN8 on myös helppoja kuljettaa. Kieppi mahtuu vaikka peräkärryyn, ja muutaman taipuisan putkisalon kiepauttaa jopa auton takakonttiin.

Salaojaputki taipuisa sopii rakennusten perustusten kuivatukseen. Salaojaputken avulla sadevedet johdetaan pois rakennusten seinustoilta ja perustusten läheltä. Salaojitus suojaa siten talon perustuksia ja rakenteita kosteus-, home- ja routavaurioilta, joka on terveen rakenteen edellytys

Taipuisat salaojaputket ovat rengasjäykkyydeeltään vahvaa SN8 -lujuusluokkaa, mutta PVC-valmistusmateriaalinsa ansiosta silti taipuisa. Taipuisalla putkella rakennuksen kulmien, terassien ja erkkereiden kiertäminen käy helposti ilman erillisiä kulmaliitoskappaleita. Myös rännikaivojen purkuputkien yhdistäminen runkolinjaan sujuu vaivatta.

Tutustu myös muihin salaoja- ja sadeveistarvikkeisiin sekä kaivoihin.

Salaojaputket

Jos vesi jää suuriksi lammikoiksi talosi viereen, on heti syytä tarkistaa  salaoja- ja sadevesiputkien mahdollinen kunto. Toimiva sadevesi- ja salaojajärjestelmä pitää talosi kuivana eikä kosteushaittoja ilmene. Muista aika ajoin tarkistaa järjestelmän kunto.

Uudisrakentamisessa kannattaa tehdä työ alusta asti hyvin ja huolellisesti. Huolehdi siis, että taloosi tulee kunnolliset ja toimivat sadevesiputket, jotka löydät helposti meiltä !

Esite .pdf

MADE IN FINLAND

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Halkaisija 110 /98mm  ( Ulko -sisä mm )
  • Pituus 50m rulla
  • Rengasjäykkyys SN8
  • Materiaali PVC
  • Made in FINLAND
  • Esite .pdf

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

riippumattomasti tarkistettu
188 arvostelua