Valikko
Valikko
Ale!

Salaojaputki Tupla 110/95mm 6m SN8

 

 

Alkuperäinen hinta oli: 27.90 €.Nykyinen hinta on: 19.80 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 2513376 Osastot: , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Salaojaputki Tupla 110/95 6m SN8

Salaojaputki Tupla 110/95mm 6m SN8 on rakenteeltaan kaksikerroksinen, joissa putken sisäpinta on ajettu sileäksi paremman virtaavuuden saavuttamiseksi.

Tuplaputkia on luujuudeltaan  SN8 luokiteltua. Tuplaputki on jäykkää, joten se on helppo asentaa vaativiinkin kohteisiin. Tuplaputken toisessa päässä on jatkoholkki. Kulmiin, mutkiin ja liitoksiin käytetään taipuisia haitarimallisia muhvikulmia ja -haaroja.

Salaojaputket valmistetaan SFS 3453 standardin mukaisesti ja ne täyttävät RIL 128-2002 laatuvaatimukset.

SN8 lujuusluokan putkia käytetään liikennealueilla, tier- akentamisessa sekä muissa raskaammin kuormitetuissa kohteissa. Lujuusluokan valintaan vaikuttavat kuormitus, asennussyvyys sekä maan täyttömateriaali.

Tupla salaojaputkea käytetään kiinteistöjen tekniseen salaojitukseen rakennusten ympärillä.

110 mm järjestelmään löytyy laaja valikoima erilaisia liitoksia sekä kaivoja, joilla tuote saadaan soveltumaan lukuisiin eri käyttöympäristöihin.

Tekniset tiedot:

  • Materiaali: Polyeteeni, HDPE
  • Rengasjäykkyys: SN8
  • Ulkopinnan väri: Musta
  • Sisäpinnan väri: Valkoinen

Monikäyttöinen salaojaputki

Salaojaputki Tupla 110/95 mm on olennainen osa rakennusten, peltojen ja teiden salaojitusta ja kuivana pitämistä. Laadukas ja useat laatuvaatimukset täyttävä salaojaputki on rakenteeltaan kaksikerroksinen, minkä lisäksi sen sisäpinta on ajettu sileäksi, jotta vesi virtaisi aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Salaojaputki Tupla 110/95 -tuotteesta on saatavilla kahta rengasjäykkyyttä eli lujuusluokkaa. SN4-lujuusluokkaa edustavat salaojaputket sopivat piha-alueille tai esimerkiksi pelloille.

Jos salaojaputkien on tarkoitus kestää kovempaa rasitusta, valitse lujuusluokka SN8. Tällainen putki sopii tierakentamiseen ja vilkkaastikin liikennöidyille alueille. Lujuusluokan valinnassa painaa kuormituksen ohella myös asennussyvyys ja maan täyttömateriaali.

Jäykkä tuplaputki on helppo asentaa, ja putken jatkoholkki sekä erilaiset haitarimalliset muhvikulmat helpottavat urakkaa entisestään.

Rumpuputket valmistetaan SFS 3453 standardin mukaisesti ja ne täyttävät RIL 128-2002 laatuvaatimukset. Lujuusluokan valintaan vaikuttavat kuormitus, asennussyvyys sekä maan täyttömateriaali. Varmista rakennusmääräyksistä tai LV-suunnitelmista vaadittu lujuusluokka.

SN8 – lujuusluokka: Putkia käytetään liikennealueilla, tier- akentamisessa sekä muissa raskaammin kuormitetuissa kohteissa. Lujuusluokan valintaan vaikuttavat kuormitus, asennussyvyys sekä maan täyttömateriaali.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätiedot

Paino 18 kg (kilogramma)
Mitat 600 × 11 × 11 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua