Valikko
Valikko
Ale!

Lämminvesivaraaja Haato HK-15 rst 15 l

Alkuperäinen hinta oli: 825.00 €.Nykyinen hinta on: 615.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 5253010 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Lämminvesivaraaja Haato HK-15 rst 15 l – Tuttua Haato laatua!

Lämminvesivaraaja Haato HK-15 rst 15 l

Haato HK 15 -lämminvesivaraaja on paras vaihtoehto pieniin tarpeisiin kompaktin kokonsa ja helpon asennuksensa ansiosta. Useimmiten HK 15 riittää kattamaan lämpimän veden perustarpeen astianpesuun ja käsien pesuun. Tällainen tarve voi olla esim. pienissä vapaa-ajan asunnoissa, kesämökeissä ja retkeilymajoissa tai paikoissa, joissa tarvitaan vesipistettä, mutta jotka sijaitsevat kaukana varsinaisista lämminvesivaraajista.

Haato HK 15 -lämminvesivaraajan 15 litran vesisäiliö lämpenee 45 °C lämpötilaan 15 minuutissa 3 kW teholla. Säiliön rakennepaine on 10 baaria (1,0 MPa). Laadukkaassa ja tyylikkäässä HAATO-lämminvesivaraajassa on ruostumaton erikoissuojattu säiliö, joka kestää vedenlaadusta riippumatta. Varaajan säiliö on ruostumatonta terästä ja ulkopinta on valmistettu jauhemaalatusta teräslevystä. Vesisäiliö on eristetty muotovaletulla solumuovilla. Laipallisen sähkövastuksen liitäntäaukko on Ø 80 mm. Vastus on helposti irrotettavissa säiliön sisäpuolista tarkastusta varten. Varaajassa on tyhjennysventtiili ja varoventtiili sisältyy toimitukseen.

Varaajan putki- ja sähköasennus sujuvat helposti. Lämminvesivaraaja asennetaan pystyasentoon lattialle tai ripustetaan seinälle. Liitäntöjen pitää olla ylöspäin. Varaaja on varustettu sähköjohdolla ja pistokkeella, joka liitetään maadoitettuun 230 voltin 1-vaiheverkkoon. Yksivaiheasennus (1 kW) kuormittaa vähiten sähkövastusta ja pidentää siten sen elinikää. Lämmitystä voidaan nopeuttaa käyttämällä 2-vaihekytkentää, teho on silloin 3 kW.

Esitteitä ja ohjeita:

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
868 arvostelua