Valikko
Valikko
Ale!

MX-Mökkipaketti 2 palloinen

Alkuperäinen hinta oli: 849.00 €.Nykyinen hinta on: 579.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 3622173 Osastot: , Tuotemerkki:

Kuvaus

MX-Mökkipaketti 2 palloinen

MX-Mökkipaketti 2 palloinen imeytyspaketti vesijohdottoman mökin tiski- ja pesuvesien imeytykseen.

MX-Mökkipaketti 2 palloinen on oikea ratkaisu, mikäli tontille ei ole mahdollista rakentaa täysimittaista imeytyskaivantoa. Imeytyspallon ansiosta ei tarvita monen neliömetrin kokoista imeytyskenttää, vaan järjestelmä mahtuu pieneen tilaan. Imeytyspaketin saostustilavuus on 300 litraa.

Mökkipaketti 2 soveltuu vapaa-ajan asuntoon, jossa ei ole painevettä, mutta on sauna ja esimerkiksi tiskiallas. Imeytysjärjestelmä sijoitetaan ja asennetaan aina erillisen rakentamissuunnitelman mu- kaan tai viranomaisen ohjeiden mukaisesti. Pallojen välinen 75 mm yhdysputki on saatavana erikseen asennuskohteen tarpeen mukaan.

Toimitukseen ei kuulu rakennuksesta säiliöön kulkevaa viemäriputkea. Säiliössä on viemä- riputkea varten valmiina tuloyhde (75mm kumirengastiiviste). Ennen asennusta tulee varmistua, että maaperä kykenee imemään vettä yli 10L/m2/vrk. Maaperän tulee olla silttiä tai sitä karkeampaa. Savi, rapa ja turve yms. perusmaa ei sovellu imeytykseen. Pohjaveteen tai tulvaveden pintaan tulee olla yli 30 cm kaivannon pohjasta.

Imeytyskyvyn voi tarkistaa esim. kaivamalla n.50 cm halkaisijaltaan olevan kuopan, joka pidetään vedellä täytettynä muutaman tunnin ajan. Mikäli vedenpinta laskee vähintään 30 min aikana yli 25 mm, maaperä soveltuu imeytysojalle.

Sisältö:

  • 1 kpl sakosäiliö 300L (rasvanerotus)
  • 1 kpl imeytyssäiliö 300 L
  • 2 kpl tyhjennysputki muovikannella 315mm x 650
  • 1 kpl tuuletusputki 75 mm x 1m
  • 1 kpl ilmastushattu 75mm
Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asennusohje .pdf

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
868 arvostelua