Valikko
Valikko
Ale!

Sadevesiputki 110x6000mm tupla SN8

 

 

Alkuperäinen hinta oli: 25.90 €.Nykyinen hinta on: 19.20 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 2513341 Osastot: , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Sadevesiputki 110x6000mm tupla SN8

Sadevesiputki 110x6000mm tupla on rakenteeltaan kaksikerroksinen, joissa putken sisäpinta on ajettu sileäksi paremman virtaavuuden saavuttamiseksi.

Tuplaputki on lujuudeltaan SN8 luokiteltua. Tuplaputki on jäykkää, joten se on helppo asentaa vaativiinkin kohteisiin. Tuplaputken toisessa päässä on jatkoholkki. Kulmiin, mutkiin ja liitoksiin käytetään taipuisia haitarimallisia muhvikulmia ja -haaroja.

Sadevesiputket valmistetaan SFS 3453 standardin mukaisesti ja ne täyttävät RIL 128-2002 laatuvaatimukset.

SN8 lujuusluokan putkia käytetään liikennealueilla, tier- akentamisessa sekä muissa raskaammin kuormitetuissa kohteissa. Lujuusluokan valintaan vaikuttavat kuormitus, asennussyvyys sekä maan täyttömateriaali.

Sadevesiputki 110 x6000mm tupla soveltuu käytettäväksi kiinteistöjen sadevesien ohjaukseen rännikaivolta perusvesikaivolle.

110 mm järjestelmään löytyy laaja valikoima erilaisia liitoksia sekä kaivoja, joilla tuote saadaan soveltumaan lukuisiin eri käyttöympäristöihin.

Laajemman valikoiman löydät täältä.

SADEVESIPUTKI 110 x 6000mm TEKNISET TIEDOT

  • Materiaali: Polyeteeni, HDPE
  • Rengasjäykkyys:  SN8
  • Ulkopinnan väri: Musta
  • Sisäpinnan väri: Valkoinen
  • Esite .pdf

Osa salaosajärjestelmää

Salaojajärjestelmä auttaa pitämään talon perustukset kuivina. Salaojajärjestelmä ohjaa sadevesijärjestelmästä tulevat vedet tarpeeksi kauas kiinteistöstä, joten kannattaa kiinnittää huomiota salaojajärjestelmän osien valintaan. Tämä sadevesiputki on täydellinen valinta sadevesien hallittuun ohjaukseen rännikaivosta perusvesikaivoon.

Sadevesiputki 110×6000 mm virtaa erittäin hyvin, sillä sen sisäputki on ajettu sileäksi. Kaiken lisäksi myös sen asentaminen on helppoa, koska putki on tarpeeksi jäykkää, ja se sopii moniin eri kaivoihin, muhvihaaroihin ja liitoksiin.

Vahvempi SN8-lujuusluokan sadevesiputki taas on omiaan raskaammin kuormitetuissa kohteissa, kuten tierakentamisessa. Luonnollisestikin nämä sadevesiputket valmistetaan SFS 3453 -standardin mukaisesti, minkä lisäksi ne täyttävät RIL 128-2002 -laatuvaatimukset.

Rumpuputket valmistetaan SFS 3453 standardin mukaisesti ja ne täyttävät RIL 128-2002 laatuvaatimukset. Lujuusluokan valintaan vaikuttavat kuormitus, asennussyvyys sekä maan täyttömateriaali. Varmista rakennusmääräyksistä tai LV-suunnitelmista vaadittu lujuusluokka.

SN8 – lujuusluokka: Putkia käytetään liikennealueilla, tier- akentamisessa sekä muissa raskaammin kuormitetuissa kohteissa. Lujuusluokan valintaan vaikuttavat kuormitus, asennussyvyys sekä maan täyttömateriaali.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätiedot

Paino 18.8 kg (kilogramma)
Mitat 600 × 11 × 11 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua